В «Ощадбанку» зробили важливе звернення щодо карток

Така інформація з’явилася на офіційному порталі фінансової установи. Зазначається, що представники банку вирішили продовжити термін дії карток внутрішньо переміщених осіб. Тепер спеціалісти назвали нову дату.

Ощадбанк. Фото: YouTube, скрін
Ощадбанк. Фото: YouTube, скрін

Варто зазначити, що мова йде про банківські картки за тарифом «Мій рахунок». Якщо термін дії спливає під час карантину на фоні спалаху коронавірусної інфекції, то картку не стануть блокувати до 1 липня поточного року. Слід підкреслити, що фінансова установа вже раніше продовжувала термін дії карток, тож не виключено, що через карантин строк можуть знову подовжити.

Крім того, в «Ощадбанку» нагадали, що якщо клієнт отримав повідомлення за номером телефону про пере випуск картки, то це значить, що він вже може забрати її у відділенні. Якщо, враховуючи ситуацію з пандемією, в людини не виходить забрати нову картку, він може продовжити користуватися й старою, пояснили спеціалісти.

Однак через те, що в Україні продовжується карантин, різні експерти і представники уряду неодноразово закликали не залишати домівки без важливих на те причин. Тож, якщо ви раптом збираєтеся у відділення «Ощадбанку», щоб просто сплатити комунальні послуги (або щось інше), то ви завжди можете залишитися вдома – переказ або сплату послуг можливо здійснити через веб-портал або додаток «Ощадбанк 24/7». В цьому сервісі клієнти можуть:

  • Сплачувати будь-які послуги або здійснювати грошові перекази;
  • Користуватися послугами банку або дізнаватися корисну інформацію без черг, не виходячи з дому;
  • Користуватися тарифами, які нижче за ті, що пропонують в багатьох відділеннях;
  • Сплачувати будь-які послуги за довільними реквізитами без комісій.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Україні стрімко зростає вартість комунальних послуг та продуктів харчування. Експерти розповіли, що надалі буде з цінами.

Також повідомлялося, що представники «ПриватБанку» повідомили про нововведення для пенсіонерів. Зазначається, що нові функції будуть доступними вже влітку.

Крім того, міністр соціальної політики Марина Лазебна розповіла про підвищення пенсій влітку. Стало відомо, в кого та на скільки зростуть виплати.