Букмекери почали робити ставки на бій Усика і Джошуа ще до офіційних заяв

Офіційну дату бою ще ніхто не називав, однак фанатам вже дали можливість поставити свої ставки на цей поєдинок, передає новинний портал "Обозреватель". Стало відомо, кого фанати спорту вважають фаворитом на цьому етапі.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Колаж: Стіна
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Колаж: Стіна

Отже, на перемогу британця Ентоні Джошуа коефіцієнт становить 1,5. При цьому на перемогу Олександра Усика - близько 2,5. Це означає, що, за попередніми ставками, фанати вважають, що шансів на перемогу більше у британця. При цьому ніхто не розраховує, що може трапитися нічия: тут коефіцієнт близький до 21.

Варто підкреслити, що спочатку британець Ентоні Джошуа повинен був змагатися з боксером Тайсоном Ф'юрі. Однак в результаті все може скасуватися через рішення арбітражного суду: таким чином, Тайсон Ф'юрі спочатку повинен буде вийти на ринг з іншим опонентом - Дейонтеем Уайлдером. В результаті виходить так, що Джошуа чекає поєдинок з офіційним претендентом від WBO, яким і є українець Усик.

До слова, в мережі вже з'являлися можливі дати події. Зазначалося, що британець і українець можуть зустрітися на одному ринзі вже 21 або ж 28 серпня цього року. Однак на даний момент точної дати не оповістили.

Коментував ситуацію і представник Усика Олександр Красюк. За його словами, він постійно тримає зв'язок зі своїм спортсменом. Красюк підкреслив, що український боксер готовий в будь-який час вийти на поєдинок з британцем, як тільки той дасть своє офіційну згоду на це. Фанатам спорту залишається тільки чекати, затамувавши подих.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що український футболіст Сергій Ребров покинув тренерське крісло угорської команди. Президент клубу зазначив, що для нього таке рішення спортсмена стало несподіванкою.

Також повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський розповів, як буде святкуватися 30 День Незалежності в цьому році. Стало відомо про плани влади.

Крім того, стало відомо, коли в цьому році українці відзначатимуть Трійцю. Також громадянам нагадали про те, як потрібно відзначати свято і що заборонено робити в цей день.