Телеведуча Лідія Таран розповіла українцям зворушливу історію про свою "подругу"

Відома телеведуча на "1+1" Лідія Таран, яку українські глядачі полюбляють за чудове ведення ефірів, та цікаві дописи в Instagram, поділилася цікавою та зворушливою історією про свою "ревниву подругу".

Лідія Таран. Фото: скріншот Youtube
Лідія Таран. Фото: скріншот Youtube

Лідія розмістила фото на фоні автомобіля, і розповіла, як із ним сталася пригода, та що, на думку телеведучої, стало причиною такої дивної "поведінки" автомобіля.

"Вона стояла на галявині сама і дивилась на мене весь день, а на шляху додому в неї схопило серце, тобто двигун, потім почали відмовляти інші органи, тобто деталі. Коротше, закінчилось все евакуатором та реанімацією на СТО", - написала Лідія.

У своєму дописі Лідія повідомила, що за однією з версій автомобіль ведучої "приревнував" її до коня, на якому цілий день проїздила Лідія. Також телеведуча поділилася, що дехто підняв питання продажу автівки прямо у машині. Тож, лідія з певністю заявила, що її машина "жива".

Насамкінець ведуча поцікавилася з цього приводу у шанувальників, яка їхня думка з цього приводу: "А кажуть, машина - просто купа металу.. не знаю, моя жива і з доброю душею! 😀 А Ви теж відчуваєте, що ваша автівка як жива істота? 😜 були подібні історії?"

Колеги, друзі та підписники визнали, що й самі ставляться до автівок, як до живих істот. Ба, навіть приписали їм цікаві властивості. Дехто написав, що авто відчуває, коли власник хоче його продати.

Марічка Падоалко написала, що коли продавала своє перше авто не могла стримати сліз.

"Я ридала, коли першу після 13 років продавала 😢", - написала Марічка.

Коментар Марічки Падалко. Фото: скріншот Instagram

"Мій чоловік зібрався купувати нову машину, а попередньою нехтував - її вкрали біля під’їзду", "Кожний власник любить своє авто як живу істоту", "Вся техніка жива, іноді такі чудеса витворяє", - написали шанувальники.

Як раніше писав портал Стіна, телеведуча, білявка Лідія Таран з'явилася у ефектному купальнику, наче справжня красуня.

Раніше Стіна інформувала, що співачка Тіна Кароль показала природну красу, розпахнувши сорочку, та засвітивши жіночі принади.

Нагадаємо, Лідія Таран похизувалася у спортивних легінсах, зверху на коні, похвалившись чудовим вмінням їздити верхи, як завзята амазонка.