З'явилися деталі щодо особливостей роботи Viber

З кожним роком все більшу популярність набирають месенджери для спілкування, адже з їх допомогою легко листуватися, обмінюватися фото та відео, а також здійснювати дзвінки. Одним з найпопулярніших мобільних додатків у світі можна назвати Viber. З'явилися деталі про особливі можливості цього популярного додатка, про які користувачі можуть й не знати, повідомляє gsminfo.com.ua.

Viber. Фото: скриншот YouTube-видео
Viber. Фото: скриншот YouTube-видео

Опублікована нова інформація щодо роботи месенджера Viber, зокрема різних спільнот та груп, що доступні у додатку.

У даному месенджері є можливість створювати бесіди для окремого кола осіб, щоб вирішувати особисті чи робочі питання.

Мало хто знає, що месенджер також дає можливість створювати спільноту, в яку буде залучено велику кількість співрозмовників. При цьому, адміністратор може контролювати ситуацію у групі.

Залучати у таку спільноту можна до 50 осіб, які мають змогу брати участь в листуванні та спілкуванні. Такі групи будуть дуже доречні та зручні для компаній, де будуть обговорюватися робочі моменти, а кожен з колег матиме змогу висловити свою думку з того чи іншого питання.

У налаштуванні можна залишити можливість коментувати тільки адміністрації групи. Наприклад, щоб в групу не потрапляв спам, керівник може додавати коментарі в групу, повідомляючи важливі новини.

Також є можливість в спільноті позначити модераторів, а також під'єднати метрику для відстежування розвитку групи.

Також у Viber є можливість створювати анонімні групи, тобто користувачі можуть обмінюватися повідомленнями, але не зможуть прочитати один про одного ніякої інформації, включно й номери телефонів.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що українцям розповіли, як у Viber заблокувати надокучливого абонента, а також позбавитися від небажаних дзвінків з невідомих номерів.

Також ми писали, що користувачам Viber розповіли про 12 лайфхаків для захисту своєї безпеки. Не всі користувачі про це знають.

Нагадуємо, що "Київстар" та Viber спільно запустили корисний чат-бот з надання консультацій українцям щодо отримання субсидії. Відомо, скільки коштує послуга консультації фахового юриста у месенджері.