Надя Дорофєєва показала свої тонкі ніжки у стильному взутті

Відома співачка, тренерка "Голосу країни-11" Надя Дорофєєва, яка торік почала сольну кар'єру, а досі виступала у гурті "Время и стекло", напарницею реп-співака Олексія Завгороднього більш відомого під псевдо Позитив, похизувалася у соцмережі Instagram тоненькими ніжками у стильному взутті. Відео, розміщене на сторінці Дорофєєвої можна побачити, гортаючи сторінку донизу.

Надія Дорофєєва. Фото: скріншот Youtube
Надія Дорофєєва. Фото: скріншот Youtube

Надя наділа короткий комбінезон зеленого кольору, а зверху - платтячко-сіточку. На ноги дівчина взула кросівки. У фан-аккаунті співачки зазначили, що зірка стала обличчям спортивної фірми.

Надя Дорофєєва. Фото: скріншот Instagram

Дівчина позувала на фоні моря сидячи на камінні, бігаючи по береговій смузі, та акуратно ступаючи по полю з квітучими маками.

Надя Дорофєєва. Фото: скріншот Instagram

Фанати, які обожнюють свою улюблену співачку не залишають жодне фото навіть рекламне без коментарів. Щойно з'явилися знімки, їх помітили шанувальники та лишили свої "сердечка" та шанобливі слова для дівчини. Тут можна побачити більше фото, якщо гортати карусель.

На своїй офіційній сторінці у Дорофєєвої також з'явилось відео, на якому Дорофєєва демонструє свій тонкий стан, ідеальну фігуру та ніби шаленіє від одягу, який ще більше підкреслює красу дівчини.

Дехто з прихильниць Дорофєєвої не соромлячись зізнається їй у коханні просто на сторінках соцмереж: "Я закохана в Вас Надія Володимирівна", "Боже, до чого ж це красиво!", "Ти прекрасна, кохаю", та інші.

Не так давно Надя відвідала переможця "Голосу країни" Сергія Лазановського, який живе у невеличкому селі в Івано-Франківській області, та відсвяткувала Великдень у великій родині переможця разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом.

Як раніше писав портал Стіна, співачка Оля Полячкова показала своє юне фото, здивувавши змінамии на краще, фанати здивовані, з роками тільки краща.

Раніше Стіна інформувала, що Леся Нікітюк здивувала прихильників, надівши весільну фату.

Нагадаємо, Катя Осадча похизувалася довгими ногами, та "приміряла" капелюха на пляжі у Туреччині.