Тіна Кароль у стильному вбранні заінтригувала фанатів

Українська співачка Тіна Кароль активно виступає та займається творчістю. На своєму telegram-каналі зірка виклала декілька фото з загадковим надписом.

Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео
Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео

Тіна позувала перед дзеркалом, роблячи селфі. На зірці можна побачити довге стьобане пальто чорного кольору зовні, а усередині білого.

Також за красуні спортивна бежева кофта та чорні обтислі лосини. Зірка також одягла "бананку", куди поміститься мінімум речей.

Видно, що Тіна вийшла у справах, але вирішила одягтися просто у спортивному стилі.

Судячи з надпису, можливо, у такому вбранні у вихідний співачка відправилася до студії, де готує щось нове для своїх прихильників.

Вона заінтригувала підписом, що настрій у неї творчий й печуться нові пиріжечки дуже кайфові.

Це означає, що вже досить скоро зірка щось покаже своїй аудиторії. Тож, фанатам варто підготуватися.

У житті Тіна полюбляє простий, але комфортний одяг. На її обличчі мінімум макіяжу. Хоч артистці й 37, але виглядає вона хіба що на 18.

Вона виглядає стильно та доглянуто. На фото, де зірка сфотографувала своє обличчя, видно, що вона тільки нафарбувала вуста.

Волосся гладеньке, та укладка виглядає бездоганно. Спортивний образ робить її молодшою. На сцені ж Тіна з'являється або в звабливих сукнях чи в обтислих костюмах.

Також у нещодавньому відео співачка нагадала шанувальникам, що саме зараз йде голосування в додатку "Дія", хто буде входити до складу журі на пісенний конкурс "Євробачення-2023".

Вже скоро буде національний відбір. Хоча у цьому році й перемогу здобув український гурт Kalush, але через війну він буде проходити у Великобританії.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Тіна Кароль показала свій маєток та свою любов і гордість.

Також ми писали, що Тіна Кароль здивувала образом на Гелловін.

Нагадуємо, що Тіна Кароль декілька разів потрапляла у конфузи на сцені, добірка смішних моментів.