Ірина Федишин проміняла Мальдіви на город

Багато українських зірок користуючись довгими травневими святами рушили відпочивати на популярні курорти. А ось співачка Ірина Федишин показала, як проміняла Мальдіви на саджання картоплі. У себе в сторіз Instagram Ірина показала, як порається на батьківському городі.

Ірина Федишин. Фото: скріншот YouTube-відео
Ірина Федишин. Фото: скріншот YouTube-відео

Як то кажуть, люди на травневі свята діляться на дві категорії: ті, що відпочивають та на тих, хто садить картоплю.

Не цурається роботи на городі й співачка Ірина Федишин. Мальдіви та гастролі почекають, адже зараз головніше - посадити картоплю. Тож Ірина замість купальника вдягнулася у зручний одяг та взуття й поділилася екзотичними знімками з городу.

Варто додати, що справа не йде про город для душі. Судячи з відео, батьки співачки займаються городом на повну, адже саджають картоплю за допомогою конів.

Не дивлячись та свій зірковий статус, Ірина показала, що не боїться забруднити руки та готова до важної праці на городі. Вона швидко кидала картоплю, адже одразу її загортають спеціальним пристроєм, який тягне кінь.

Ірина Федишин. Фото: скрін Instagram-відео

При цьому, співачка не соромилася показати, що знає все про важку роботу в селі, вона вміє й саджати картоплю, й копати, адже це не перший рік, коли Ірина допомагає батькам на городі.

Ірина Федишин. Фото: скрін Instagram-відео

З почуттям гумору у співачки теж все добре, адже до відео, як вона працює на городі, Ірина додала ще свою пісню "Я хочу на Мальдіви". По зірці видно, що не тільки виступи на сцені чи відпочинок на самому дорогому курорті, а й робота на свіжому повітрі приносить їй задоволення.

Ірина Федишин. Фото: скрін Instagram-відео

Також Ірина показала свою красуню-маму та посміялася з неї. Мабуть, багато дівчат по опису впізнають свої матусь, які з року в рік кажуть, що більше не будуть саджати багато овочів та все одно купують багато різного насіння.

Ірина Федишин. Фото: скрін Instagram-відео

Співачка також поцікавилася у свої підписників, чи вони саджають картоплю або ж щороку її купують. Щодо вибору своїх батьків вирощувати самостійно картоплю, то співачка додала, що вирощене своїми силами завжди корисніше споживати в їжу.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Ірина Федишин показала свої тренування у спортзалі.

Також ми писали, що Ірина Федишин вразила весняним вбранням, яке обрала на прогулянку. Справжня весняна красуня!

Нагадуємо, що Ірина Федишин показала, як її хлопці привітали з Поливальним понеділком, повеселилася уся родина.